Categories
Obratite nam se

Adresa: Taihu Road, industrijska zona Badu, grad Zhenze, grad Suzhou, provincija Jiangsu, PRChina.

Poštanski broj: 215233

Zemlja: PRChina

Kontakti: Jean Wen (Ms.)

E-pošta: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

News

Dom > Vijesti > Sadržaj

Radni postupci za liftove ljudskih dobara

Suzhou Diao Elevator Co., Ltd | Updated: Jul 15, 2017

1. Glavne stavke inspekcije pre operacije treba da ispunjavaju sledeće zahteve: 1 Bez deformacije konstrukcije, bez otpuštanja priključnih vijaka; 2 Regal i zupčanik, vođica i vodilica su uobičajeni; 3. Žičane užadi svakog dela su dobro fiksirani, bez abnormalnog habanja;

2. Pre početka, provjeriti i potvrditi kablove, uzemljenje neoštećeno, kontrolni prekidač u 0 bita. Nakon priključenja napajanja, proveriti i potvrditi napon je normalan, ne bi trebalo testirati fenomen curenja. Trebalo bi testirati i potvrditi svaki granični uređaj, lestvičasti kavez, vrata kućišta, kao što je električno povezivanje uređaja, dobar i pouzdan, električna instrumentacija osjetljiva i djelotvorna. Nakon pokretanja, ispitivanje podizanja bez tereta treba izvršiti kako bi se utvrdila efikasnost kočnice svakog prenosnog mehanizma, a nakon potvrđivanja normalne, može se započeti rad.

3. Kada je lift u prvom opterećenju svake klase, pouzdanost testne kočnice treba zaustaviti kada se kavez merdevina podiže sa zemnih brojila. Kada se utvrdi da je efekat kočenja loš, treba ga podesiti ili popraviti pre nego što se može pokrenuti.

4. Kada se osoba ili nosač uzimaju u lestvičasti kavez, teret treba ravnomerno raspoređivati ​​i ne pristati. Operacija preopterećenja je striktno zabranjena.

5. Operator će raditi u skladu sa komandnim signalom. Rad treba signalizirati prije operacije. Operator ne sme da napusti operaciju Post pre nego što se lift isključi sa totalnog prekidača za napajanje

6. Kada operacija lifta pronađe nenormalne uslove, odmah treba zaustaviti i preduzeti delotvorne mjere za smanjivanje kaveza na ljestvici do dna, kako bi se uklonila greška može nastaviti raditi. Kada se električna kontrola nalazi u radu, odmah pritisnite taster za zaustavljanje u slučaju nužde;

7. Lift u kišnoj kiši, magli, šest i iznad žlebova, kao i nosači za šinu, kablove i ostali zamrznuti, moraju prestati raditi, a lestvičasti kavez na dnu, odseći snagu. Nakon oluje, sigurnosni uređaj lifta treba proveriti i potvrditi nakon normalnog rada.

8. Kada lift radi na gornji ili donji nivo, zabranjeno je koristiti prekidač granične linije kao kontrolni prekidač za zaustavljanje rada.

9. Kada lift radi u slučaju nestanka struje ili drugih razloga da se zaustavi na pola puta, može se ručno ispustiti, a kraj repa motora elektromagneta ručne oslobađajuće ručice polako se izvlači, tako da kavez lestvice polako sklizne nadole. Kada kavez lestvice odbija, ne sme preći nominalnu brzinu rada, ručno spuštanje mora da upravlja profesionalno osoblje za održavanje.

10. Nakon operacije, lestvičasti kavez mora biti spušten do dna, svaki prekidač za kontrolu prekidaće se na 0, prekinuti napajanje, zaključati prekidač, zaključati vrata lajsne kaveza i vrata kućišta. Garniture Dizalo