Categories
Obratite nam se

Adresa: Taihu Road, industrijska zona Badu, grad Zhenze, grad Suzhou, provincija Jiangsu, PRChina.

Poštanski broj: 215233

Zemlja: PRChina

Kontakti: Jean Wen (Ms.)

E-pošta: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

News

Dom > Vijesti > Sadržaj

Dizalo daljinsko nadgledanje sila održavanja za poboljšanje kvaliteta

Suzhou Diao Elevator Co., Ltd | Updated: Jun 29, 2016

U liftu instalacije udaljenog nadzora opreme mogu ne samo pratiti, pronaći skriveni problem opreme, održavanje, i daljinski nadzor opreme, analiza podataka, možete također svladati kvalitetu usluge održavanja, tako prisiljavajući svoje dobre usluge.

U ovom trenutku, održavanje glavnog dizala obavlja tvrtka održavanje treće strane, Proizvođači manje radi, jednom dizalo Neuspjeh se javlja, ko je odgovoran za je teško definirati. Daljinski nadzor i upravljanje sustavima, mogu prikupiti podatke u stvarnom vremenu, analiza podataka, i olakšavaju korisnicima i regulatori detaljno razumijevanje situacije svakog dizala. Što brand lift Potrbuške na propast, a bit će pružiti detaljne informacije kao što su koji dio oštećen, prisiljavajući vjetroturbina i komponente Proizvodnih poduzeća za poboljšanje kvalitete proizvoda.

U stvari, u dizalo nesreće koja se dogodila, najčešće je uzrokovan radovima na održavanju su nije na mjestu, analiza podataka putem daljinskog praćenja uređaja, lako razumjeti koja održavanje dizalo održavanje tvrtka nije uspio, koji je prisilio ih poboljšati kvalitet i ažurnost usluga održavanja, daljnje poboljšanje operativnih i razine upravljanja.

Jasno je da, Nanjing, Hangzhou, Guangzhou i drugim mjestima udaljenim dizalo monitor sistem gradnje je napravio veliki uspjeh, socijalna povezanost podaci objavljuju se pravovremeno kroz medije, proizvođače i poduzeća za održavanje dobre nadzorne uloge. Ovih podataka, za korisnike u odabrane marke lift i održavanje poslovnih osigurati vrijednost za referencu.