Categories
Obratite nam se

Adresa: Taihu Road, industrijska zona Badu, grad Zhenze, grad Suzhou, provincija Jiangsu, PRChina.

Poštanski broj: 215233

Zemlja: PRChina

Kontakti: Jean Wen (Ms.)

E-pošta: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

Knowledge

Dom > Izložba > Sadržaj

Basic uvod u Pokretnih stepenica

Suzhou Diao Elevator Co., Ltd | Updated: Jun 29, 2016

Pokretne stepenice (pokretne stepenice), također poznat kao pokretne stepenice, ili automatski dizala, pokretne stube i pokretne stepenice, je način za prijevoz prijevoz \ isključeno u prijevozno sredstvo za ljude.

General Fu električne ljestve je sklon. Prolaznici na jedan kraj eskalator stajati automatski Kaskadno, automatski će se uzeti na stepenicama na drugom kraju, do Kaskadno skroz je razini. Fu pobjeći u pokretne rukohvati s obje strane sa Kaskadno sinkronizacije za korisnike pomoći Hvat. Pokretne stube se može hodati u jednom smjeru zauvijek, ali većina su na temelju potreba kao što su vrijeme, ljudi iz menadžerima za kontrolu smjera putovanja. Stepenice su još jedan sličan pješaka prijevoz \ izgubljene alati, Automatska pločnik (automatsko pločnik). Razlika je prvenstveno travelators nije kaskada; Većina će samo hodati na razini tla ili malo skloni.

Pokretnih stepenica od ceste ljestve (varijanta letvasti transportni) i s obje strane ruku (deformacija remen transportera). Njegove glavne komponente su Kaskadno, kočnica lanca i lančanika, navigacijskim sustavima, glavnog pogona (uključujući motora, reduktora brzina, kočnica i prijenosne veze i sl.) upravljan vreteno zatezanje uređaja, ljestve ceste, tračni sustavi, kist ploče, okvira za vodu i električne sustave. Kaskada za horizontalno kretanje na ulazu putnika (zgodan putnika dizala) kasnije formiraju ljestve približavali ulaza ljestve postupno nestao, Kaskadno dodatno horizontalno kretanje. Ovi pokreti su određeni Kaskadno glavnih kotača, pomoćni kotač uz različite korake hodanja vodiči kako bi se postigla.


Par: Kočnice

Sljedeći: ne